Vælg en side

For os er strategi lavpraktisk arbejde, der skal fungere i hverdagen.

 

Vi er og arbejder i kundens tidsalder. Der hvor din kunde har magten og forventer, at du som virksomhed kan levere varen – hver gang.

Derfor arbejder vi udelukkende med fundamentet.

Dit fundament, der gør dig skarpere på at forstå, hvem dine kunder er, hvad de gerne vil have fra dig og hvordan du kan optimere deres kunderejse og oplevelse med din virksomhed. Vi skaber den røde tråd, på tværs af salg, marketing og produktion. Skærer ind til benet, til det det virkelig handler om. Dine kunder!

Det er de små detaljer, der gør den store forskel for dig.

Vi finder ind til din virksomheds kerne, det oprindelige, det personlige, holdningerne og det der gør din virksomhed unik – i dine kunders øjne.

Vi vil ikke kun arbejde med big data. Vi tror på det er i observationerne på adfærd og tendenser vi finder guldet. Derfor flytter vi meget gerne ind hos dig – og dine kunder. Med det eneste formål at få afdækket jeres virksomhed bedst muligt for at skabe resultater.

Vil du vide mere om hvordan vi arbejder? Tag et kig på de spørgsmål vi oftest får længere nede på siden.

Selvom du kan sagtens tage vores ord for gode varer. Skal du også hører sandheden fra vores kunder. Se referencer her >

Teamet

Rikke Høyer Schrøder

Rikke Høyer Schrøder

Strategisk rådgiver/indehaver

Mennesker. Salg. Markedsføring.

Det er, hvad jeg har beskæftiget mig med de sidste 25  år. Primært i medie- og reklamebranchen, hvor jeg har været bredt omkring fra Konsulent, Salgstræner, Client Manager til Salg/Marketingchef.

Siden 2008 har det været digitale medier – og muligheden for at bruge dem kommercielt, der har haft mit største fokus. Fra 2010 i egen virksomhed, hvor jeg blandt mange andre har haft muligheden for at støbe det kommunikative fundament for  Dansk Håndbold Forbund,  Castus,  Wunderwear,  BonBon-Land,  FinaxGouda Rejseforsikring,  Schneider Electric  og  Dyreværnet

Jeg er vild med udvikling, optimering og resultater. Dybt fascineret af hvorfor vi mennesker gør som vi gør – og hvordan jeg kan være med til at påvirke både adfærd og beslutninger. Det gør jeg elsker at arbejde strategisk med personas og kunderejsen.

Jeg har fingrene i mulden og benene godt plantet på jorden, jeg tror på det bedste samarbejde skabes med respekt, flid og konstant fokus på resultaterne.

Skal vi mødes? Send mig en mail på  rikke@becore.dk 

Katrine Sparre Vestergaard

Katrine Sparre Vestergaard

Community Manager

Vedholdenhed. Det eneste, det i virkeligheden handler om

En strategi er intet værd, hvis den står på hylden og samler støv. Jeg sørger for at få strategien til at leve, i hverdagen …

Det gør jeg for blandt andre  Castus  og  Finax, hver eneste dag – og jeg elsker det! Guldet vindes i hverdagen – og jeg gør det med vedligeholdelses-kommunikation.

Facebook, Instagram, nyhedsbreve. Jeg er vild med sociale medier og mulighederne i dem for at skabe loyalitet, kendskab og salg.

Jeg er analytisk, videns begærlig og lidt af en teknisk haj. Intet er umuligt i min bog og du kan kalde mig en nysgerrig perfektionist. Jeg er af den overbevisning, at man aldrig kan vide – eller lære nok. Derfor er jeg ved siden af mit arbejde som Community Manager i gang med min kandidat i Digital design og kommunikation på ITU.

Skal vi mødes? Send mig en mail på katrine@becore.dk

Typiske spørgsmål til beCORE

Tryk på ikonet til højre for at åbne og lukke spørgsmål/svar

Hvordan arbejder beCORE?

Vi vil sikre os, at de løsninger vi udvikler, er lige til at implementere og holder i din hverdag. Derfor skræddersyr vi dit forløb 100%, efter de målsætninger du måtte have.

Vi vil helt tæt på dig.

Det er afgørende for os, at vi kan få fingrene helt ned i mulden. Vi skal have styr på både big- og small data, inden vi går i gang med at støbe fundamentet.

I nogle projekter er det derfor et krav fra vores side at vi får lov til at flytte ind hos dig for en periode, for at få den optimale viden fra din organisation og komme helt tæt på dine kunder.

Strategien skal fungere i hverdagen og målsætningerne indfries. Derfor strækker et projekt sig typisk over 6-12 måneders varighed, inden vi slipper dig ude af syne (for et øjeblik).

Vi tror på langvarige relationer. Derfor stiller vi også krav til dig og dine projekter.

Vi vil nemlig ikke være din leverandør – vi vil være din samarbejdspartner. Vi går gerne den ekstra mil og tager natten i brug, hvis det er det projektet kræver.

Det stiller også krav til dig.

Er kemien der ikke eller er opgaven ikke inden for vores kerneområder takker vi nej til samarbejdet. Vi sender dig selvfølgelig videre til trygge hænder i vores store netværk.

Vil du vide mere om vores metode og arbejdsgange? Kontakt Rikke på rikke@becore.dk

 

Hvilke resultater har I skabt?

Gennem årene har vi arbejdet med og gjort en forskel for virksomheder som Gouda Rejseforsikring, HARIBO, Dansk Håndbold Forbund, Dyreværnet, Wunderwear, Castus, Schneider Electric, Finax, DAB, BonBon-Land, Århus Kommune, GRAM og mange flere.

I samarbejde har vi skabt flotte resultater, som vi er utrolig stolte af.

For BonBon-Land har vi blandt andet øget salget af Pink Plus sæsonkort med 706% ved hjælp af adfærdsdesign og simpel optimering af kunderejsen.

DAB ønskede at komme tættere på deres brugere og øge effektiviteten ved hjælp af et nyt responsive website. Vi skabte strategien, støbte fundamentet og designet. Resultatet: 37,5% reduceret bounce rate, 57 sekunders længere besøg, 13,3% flere sidevisninger.

En event strategi udviklet med fokus på den optimale kunderejse – og brugen af nudging. Sikrede Schneider Electric ESS et resultat langt over det forventede, på CFO messen 600 minuts. 60% valgte et opfølgende møde, der resulterede i en pipeline på + 5 millioner kr. 

Gouda rejseforsikring ønskede at give deres brugere en bedre brugeroplevelse. Vi skabte en ny webshop med fokus optimering af booking flow og mersalg. Resultatet: 12,7% stigning i salget.

Vil du se cases? Kontakt Rikke på rikke@becore.dk

Blev du fristet?

Kunne vi være noget for dig, så kontakt os endelig
Kontakt os

beCORE ApS  –  Æblelunden 1, 4600 Køge  –  tlf: 22738767  – Mail: kontakt@becore.dk – CVR: 37607037